Afbeelding
Overview
Wij zijn geniaal
in digitaal
Afbeelding
Together

Over ons

Bij Solvy combineren we diepgaande IT-kennis met een voorliefde voor eenvoud en een to-the-point benadering. Wij vertalen moeiteloos complexe businessprocessen naar intelligente en simpele oplossingen. Ons team is actief als organisator en spreker op grote internationale congressen en speelt een belangrijke rol binnen de Open Source-gemeenschappen. De combinatie van de juiste business-skills, de technische knowhow en de gezamenlijke vakidioterie van het team maken digital agency Solvy.


Meer weten over de ervaringen van onze nationale en internationale opdrachtgevers uit verschillende branches? Neem dan contact op met Luc. Een betere referent dan een klant is er niet en daarom brengen wij je op verzoek graag met onze opdrachtgevers in contact.

Smart

Zonder onnodige poespas, mét effect.

Digitaal denken is dé succesfactor voor ieder bedrijf. Bij Solvy blinken we erin uit. Sterker nog: we doen niet anders. We vertalen uitdagende digitale vraagstukken naar efficiënte (web)applicaties die eenvoudig te gebruiken zijn. Selfservice portalen, geavanceerde (b2b) e-commerce omgevingen of maatwerkapplicaties; als digitaal bureau combineren we data met technologie in een Agile-aanpak en bouwen we veel meer dan websites alleen. We laten opdrachtgevers meegroeien met de markt en helpen hen innoveren met digitale mogelijkheden, zodat zij waarde kunnen blijven toevoegen aan hun dienstverlening.

Afbeelding
Dia_Solvy
Afbeelding
Circle
Simple

We verkiezen logica boven de looks.

Webapplicaties worden vaak nog steeds te complex benaderd. Bij Solvy doen we niet graag moeilijk als het makkelijker kan, gebruiken we niet meer techniek dan nodig is en geloven we in waardegedreven keuzes. Functionaliteit boven vorm, logica boven de looks. Uitdagende vraagstukken trappen we af met een Proof of Concept of een Proof of Technology met een onderzoek naar het gehele spectrum. Welke systemen zijn aanwezig? Welke legacy draait er? Hoe matcht de huidige inrichting met de doelen? We starten vervolgens klein, zodat we snel up and running en bereikbaar zijn. Met de verkregen marktinformatie ontwikkelen we het product daarna als team verder door.

Sharp

We werken altijd samen.

Het succes van digitalisering valt of staat met de manier waarop bedrijven en organisaties veranderingen en innovaties omarmen; vooruitstrevende IT-producten werken alleen wanneer ze worden geadopteerd én op de juiste manier worden gebruikt. Bij Solvy ontwikkelen we daarom niet vanaf ons eigen eilandje. We werken niet vóór maar mét opdrachtgevers en opereren samen als één flexibel Agile team. Niet omdat het hip is, maar omdat het werkt. We houden onze kennis bovendien niet voor ons, maar helpen bedrijven juist hun digitale en technische kennis in huis te vergroten. Zo maken we organisaties ook zélf effectiever, volwassener en succesvoller in het gebruiken en inzetten van digitale middelen.

Afbeelding
Jens + Luc

Afbeelding
Symfony
Afbeelding
Laravel
Afbeelding
Drupal
Afbeelding
Storyblok
Afbeelding
React
Afbeelding
Javascript
Afbeelding
Flutter
Afbeelding
iOS
Afbeelding
Php