Afbeelding
Architecture by Solvy
Webapplicaties die
jouw klantwaarde verhoogt.
jouw bedrijfsprocessen optimaliseren.
innovatie mogelijk maakt.

Digitaal denken is dé succesfactor voor ieder bedrijf.
Bij Solvy blinken we erin uit. Sterker nog: we doen niet anders.
We vertalen uitdagende digitale vraagstukken naar efficiënte en futureproof (web)applicaties die eenvoudig te gebruiken zijn.

Technische expertise

Bij Solvy doen we niet graag moeilijk als het makkelijker kan. Gebruiken we niet meer techniek dan nodig en geloven we in waardegedreven keuzes.

Wij werken daarom met beproefde en bewezen technieken.

Een future proof combinatie van CMS systemen en front- en back-end frameworks.

Afbeelding
Techstack
Afbeelding
Agile
Agile werken
Een aanpak passend bij het project

Door gebruik te maken van elementen uit Scrum en Kanban (Agile methodieken), wordt een flexibele werkwijze gecreëerd om opdrachtgevers de beste producten en diensten te bieden. Het proces omvat het definiëren, ontwikkelen en opleveren van functionaliteit in korte sprints, waarbij backlogs worden gecreëerd en backlog-items worden afgehandeld. Het team levert bij elke sprint een deelproject op en houdt sprintreviews om de voortgang op planning, budget en scope te controleren en de kwaliteit voortdurend te verbeteren.

 

De actieve samenwerking bevordert efficiëntie en communicatie tussen teamleden, en Solvy beschikt over gecertificeerde Scrum- en Product Owners die in staat zijn om de gewenste projectaanpak vorm te geven en het team tijdens de uitvoering te begeleiden.