Afbeelding
Architecture by Solvy
Webapplicaties die
jouw klantwaarde verhoogt.
jouw bedrijfsprocessen optimaliseren.
innovatie mogelijk maakt.

Digitaal denken is dé succesfactor voor ieder bedrijf.
Bij Solvy blinken we erin uit. Sterker nog: we doen niet anders.
We vertalen uitdagende digitale vraagstukken naar efficiënte en futureproof (web)applicaties die eenvoudig te gebruiken zijn.

Technische expertise

Bij Solvy doen we niet graag moeilijk als het makkelijker kan. Gebruiken we niet meer techniek dan nodig en geloven we in waardegedreven keuzes.

Wij werken daarom met beproefde en bewezen technieken.

Een future proof combinatie van CMS systemen en front- en back-end frameworks.

Afbeelding
Techstack
Afbeelding
At work in the office
Gecertificeerd
Solvy & ISO 27001

Sinds 2023 is Solvy gecertificeerd volgens de ISO 27001:2022 -norm. Deze internationale standaard helpt ons bij het gestructureerd waarborgen van informatiebeveiliging. Bij Solvy staat de nadruk op beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid in onze werkmethoden, en het ISO 27001-certificaat bevestigt dit belangrijke aspect van onze werkcultuur.

Afbeelding
ISO Certified 27001
Afbeelding
Agile
Agile werken
Een passende aanpak

Het gebruik van Scrum en Kanban, twee Agile projectmethodieken, creëert een flexibele werkwijze die opdrachtgevers de best mogelijke producten en diensten biedt. Dit proces omvat het vaststellen, ontwikkelen en opleveren van functionaliteiten in korte sprints. Hierbij worden backlogs gemaakt en backlog-items afgehandeld. Het team levert bij elke sprint een deelproject op en houdt ‘sprint reviews’ om planning, budget, scope en kwaliteit te waarborgen.

 

Deze actieve samenwerking stimuleert efficiëntie en communicatie binnen het team, waarbij gecertificeerde Scrum- en Product Owners bij Solvy de gewenste projectaanpak kunnen bepalen en het team tijdens de uitvoering begeleiden.