Een schaalbare, toekomstbestendige oplossing die met jouw organisatie meegroeit

Webapplicaties bieden gepersonaliseerde toegang tot unieke functionaliteiten die nauw aansluiten op jouw specifieke behoeftes

Selfservice portals

Een online portal is een innovatieve gebruikersinterface die toegang biedt tot een scala aan gepersonaliseerde functionaliteiten en informatie, allemaal op één plek. Beheer en raadpleeg documenten, werk samen met teamleden, monitor projecten, voer transacties uit en nog veel meer!

 

Afbeelding
Portals
Afbeelding
Apps
Mobiele applicaties

Klanten en medewerkers altijd en overal toegang kunnen bieden tot gepersonaliseerde functionaliteiten en informatie? Een mobiele applicatie maakt het mogelijk! Zo biedt een mobiele applicatie de mogelijkheid om real-time bestellingen te plaatsen of aan te passen, om facturen in te zien en te voldoen of zelfs pushmeldingen te ontvangen van persoonlijke aanbiedingen en to do's. 

Een mobiele applicatie verhoogt de betrokkenheid van klant en medewerker en is sneller en responsiever dan mobiele websites. 

 

 

Multisite oplossingen

Een multisite oplossing maakt het efficiënt beheren van meerdere websites mogelijk. Vanuit één centrale locatie voer je snelle implementaties van updates, inhoudswijzigingen en beveiligingspatches door, terwijl het gebruik van gemeenschappelijke brandingselementen zorgt voor een consistente gebruikerservaring.

Afbeelding
Multisite
Afbeelding
Drupal
Webdevelopment (Drupal)

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van Drupal webdevelopment! Met zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbare beveiliging levert Drupal de perfecte oplossing voor het bouwen van verbluffende websites.

 

Systeem integraties

Bedrijfsprocessen optimaliseren door middel van naadloze systeem integraties: Efficiëntie verhoogd. Taken geautomatiseerd. Succes verzekerd. 

Afbeelding
System integration
Afbeelding
Consultancy
Consultancy

Eerlijkheid en deskundigheid legt de basis voor een langdurige en sterke relatie met onze opdrachtgevers. Naast het professionaliseren en transformeren van digitale omgevingen voorzien de specialisten van Solvy jou ook van technisch en vakkundig advies.