Pantheon Hosting
Datum
30 juli 2021
Afbeelding
Pantheon Hosting
Platinum partner van Pantheon Hosting
Pantheon Hosting

Solvy is platinum partner van Pantheon hosting. In dit artikel proberen we kort uit te leggen waarom de keuze voor Pantheon de juiste keuze is voor veel van onze toepassingen.

Pantheon is 's werelds snelste hosting voor Drupal-websites. Dit is allemaal te danken aan het superefficiĆ«nte containergebaseerde platform. Meerdere onafhankelijke benchmarks hebben Pantheon vergeleken met andere providers, waarin Pantheon consequent als beste uit de bus komt.


Roots in Drupal


Als onderdeel van de ontwikkelaarsgemeenschap zag Pantheon jaren geleden al de noodzaak van een betere oplossing voor Drupal-hosting. Naast de snelste prestaties in de branche, lever Pantheon ook de juiste ontwikkelaarstools, geautomatiseerde workflows en solide beveiligingsmaatregelen.


 

Inspelen op verkeerspieken met vertrouwen


Bij de meeste hostingproviders loopt u het risico van downtime wanneer het verkeer piekt of andere sites gedeelde bronnen gebruiken. Pantheon biedt de mogelijkheid te schalen naar miljoenen paginaweergaven zonder de prestaties te beĆÆnvloeden. De op containers gebaseerde infrastructuur van het platform maakt het veel betrouwbaarder dan VM's of clusters: echte Drupal-hosting op bedrijfsniveau. 

 

 

Tools voor optimale Drupal Performances


Het Pantheon-platform biedt ruimte voor de beste tools zoals Varnish en Redis. Tools voor supersnelle edge-caching en robuuste app-caching, terwijl New Relic de prestatiecontrole van applicaties mogelijk maakt. Met wereldwijde CDN garandeert Pantheon razendsnelle responstijden over de hele wereld. 

hosting-speed

Meer weten over de hosting oplossingen welke wij toepassen? Neem contact met ons op!