Afbeelding
Laptop
Digitale denkers
zonder onnodige poespas, mét effect

Digitaal denken is dé succesfactor voor ieder bedrijf.
Bij Solvy blinken we erin uit. Sterker nog: we doen niet anders.
We vertalen uitdagende digitale vraagstukken naar efficiënte en futureproof (web)applicaties die eenvoudig te gebruiken zijn.

Als digitaal bureau combineren we data met technologie in een Agile-aanpak en bouwen we veel meer dan een platform alleen. We laten opdrachtgevers meegroeien met de markt en helpen hen innoveren met digitale mogelijkheden. Zodat zij waarde kunnen blijven toevoegen aan hun dienstverlening.

Afbeelding
Portals
Online portals

Van self-service portalen tot geavanceerde (b2b) e-commerce omgevingen en maatwerkapplicaties. We helpen je om bedrijfsprocessen te automatiseren en je klanten nog beter en efficiënter te bedienen.  

Afbeelding
Apps
(Mobile) Applicaties

Je dienstverlening altijd en overal beschikbaar. Van bedrijfsapplicatie tot mobiele app. 

Afbeelding
Multisite
Multisite Oplossingen

Wij maken het complexe graag simpel. Met een Multisite oplossing maken we het beheren van meerdere websites eenvoudig en overzichtelijk. Allemaal vanuit één plek.

Afbeelding
Drupal
Webdevelopment (Drupal)

Met de juiste mensen en kennis is Drupal het beste open-source platform dat op de markt beschikbaar is. Wij helpen je graag Drupal in te zetten voor je (nieuwe) website, portal of platform. 

Afbeelding
System integration
System Integration

Koppel en integreer de (kern)systemen binnen je organisatie. Middels implementatie van System Integration software maken we je it-landschap efficient en toekomstproof. 

Afbeelding
Consultancy
Consultancy

Wij staan voor eerlijk en deskundig advies! Daardoor ontstaan langlopende en sterke relaties met onze opdrachtgevers. Wij professionaliseren digitale afdelingen, ondersteunen bij digitale transities en voorzien in technisch en specialistisch advies.

Afbeelding
Code
Technology we use
Laravel & Symfony

Wij gebruiken de PHP Frameworks Laravel en Symfony bij de ontwikkeling van verfijnde webapplicaties en API’s. Beiden zijn krachtig, betrouwbaar en schaalbaar.

Frameworks beschikken net als CMS’en over een veelvoud aan gevarieerde ontwikkelmogelijkheden.

Drupal

Solvy zet Drupal in als flexibel CMS en content-hub voor verschillende (web)applicaties. Het modulaire karakter van Drupal maakt het uitzonderlijk flexibel en biedt meer mogelijkheden dan veel andere CMS'en. Met Drupal hebben we de voordelen van standaarden en gebruikersgemak, gecombineerd met de flexibiliteit van maatwerk.

Storyblok

Storyblok is een modern headless contentmanagementsysteem (CMS) dat is ontworpen om de ontwikkeling van meertalige en gepersonaliseerde digitale ervaringen te vereenvoudigen. Met Storyblok kunnen teams samenwerken aan het beheren en publiceren van content, ongeacht de complexiteit van hun projecten.

Lees meer

React

React JS is een Javascript-bibliotheek om gebruikersinterfaces mee te bouwen en uitstekend in een headless architectuur toe te passen. Front-ends die data verzamelen uit verschillende bronnen hebben hier baat bij.

PHP

PHP is een snelle, flexibele en pragmatische programmeertaal die meer dan 70% van de websites en applicaties op internet aandrijft. Onze framework-oplossingen, zoals Laravel, Symfony en Drupal CMS, zijn gebaseerd op PHP. PHP is speciaal ontwikkeld voor het web en blijft de beste keuze voor de meeste digitale uitdagingen.

iOS / Android

Met de groeiende digitale informatiebronnen neemt ook de vraag naar mobiele apps toe. We bieden oplossingen voor alle soorten apps, en helpen bij het kiezen van de juiste aanpak (native, web of hybride) op basis van de gewenste functionaliteit. Onze focus ligt op functionaliteit boven vorm en logica boven de looks.

Uitsluitend de modernste technieken
Afbeelding
Flutter
Afbeelding
iOS
Afbeelding
docker
Afbeelding
Symfony
Afbeelding
Laravel
Afbeelding
Drupal
Afbeelding
Php
Afbeelding
React
Afbeelding
Javascript
Afbeelding
AWS
Afbeelding
Azure
Afbeelding
Mongo DB
ERP integraties

Integraties met ERP systemen

Jarenlange ervaring met het ontsluiten van productdata en klantgegevens uit bekende ERP systemen als Microsoft Dynamics NAV, SAP Business One en Afas Profit, heeft ons het belang van een naadloze integratie tussen bestaande backoffice systemen online platforms leren begrijpen als geen ander. Maak je daarnaast gebruik van andere gespecialiseerde systemen? Dan maken wij moeiteloos een koppeling met jouw CRM, PIM, WMS, voorraad- en andere backoffice systemen. 

Afbeelding
ERP integraties