Afbeelding
Laptop

Digitale denkers

zonder onnodige poespas, mét effect

Digitaal denken is dé succesfactor voor ieder bedrijf.
Bij Solvy blinken we erin uit. Sterker nog: we doen niet anders.
We vertalen uitdagende digitale vraagstukken naar efficiënte en futureproof (web)applicaties die eenvoudig te gebruiken zijn.

Als digitaal bureau combineren we data met technologie in een Agile-aanpak en bouwen we veel meer dan een platform alleen. We laten opdrachtgevers meegroeien met de markt en helpen hen innoveren met digitale mogelijkheden. Zodat zij waarde kunnen blijven toevoegen aan hun dienstverlening.

Onze diensten

Afbeelding
Portals

Online portals

Van self-service portalen tot geavanceerde (b2b) e-commerce omgevingen en maatwerkapplicaties. We helpen je om bedrijfsprocessen te automatiseren en je klanten nog beter en efficiënter te bedienen.  

Afbeelding
Apps

(Mobile) Applicaties

Je dienstverlening altijd en overal beschikbaar. Van bedrijfsapplicatie tot mobiele app. 

Afbeelding
Multisite

Multisite Oplossingen

Wij maken het complexe graag simpel. Met een Multisite oplossing maken we het beheren van meerdere websites eenvoudig en overzichtelijk. Allemaal vanuit één plek.

Afbeelding
Drupal

Webdevelopment (Drupal)

Met de juiste mensen en kennis is Drupal het beste open-source platform dat op de markt beschikbaar is. Wij helpen je graag Drupal in te zetten voor je (nieuwe) website, portal of platform. 

Afbeelding
System integration

System Integration

Koppel en integreer de (kern)systemen binnen je organisatie. Middels implementatie van System Integration software maken we je it-landschap efficient en toekomstproof. 

Afbeelding
Consultancy

Consultancy

Wij staan voor eerlijk en deskundig advies! Daardoor ontstaan langlopende en sterke relaties met onze opdrachtgevers. Wij professionaliseren digitale afdelingen, ondersteunen bij digitale transities en voorzien in technisch en specialistisch advies.

ERP integraties

Integraties met ERP systemen

Jarenlange ervaring met het ontsluiten van productdata en klantgegevens uit bekende ERP systemen als Microsoft Dynamics NAV, SAP Business One en Afas Profit, heeft ons het belang van een naadloze integratie tussen bestaande backoffice systemen online platforms leren begrijpen als geen ander. Maak je daarnaast gebruik van andere gespecialiseerde systemen? Dan maken wij moeiteloos een koppeling met jouw CRM, PIM, WMS, voorraad- en andere backoffice systemen. 

Afbeelding
ERP integraties
Afbeelding
Code
Technology we use

Technieken

Bij Solvy doen we niet graag moeilijk als het makkelijker kan. Gebruiken we niet meer techniek dan nodig en geloven we in waardegedreven keuzes.

 

Daarom werken we met beproefde en bewezen technieken om webapplicaties te ontwikkelen. Deze technieken zijn een toekomstbestendige combinatie van headless CMS systemen en front- en back-end frameworks.