Afbeelding
Laptop
Digitale denkers
zonder onnodige poespas, mét effect

Digitaal denken is dé succesfactor voor ieder bedrijf.
Bij Solvy blinken we erin uit. Sterker nog: we doen niet anders.
We vertalen uitdagende digitale vraagstukken naar efficiënte en futureproof (web)applicaties die eenvoudig te gebruiken zijn.

Als digitaal bureau combineren we data met technologie in een Agile-aanpak en bouwen we veel meer dan een platform alleen. We laten opdrachtgevers meegroeien met de markt en helpen hen innoveren met digitale mogelijkheden. Zodat zij waarde kunnen blijven toevoegen aan hun dienstverlening.

Afbeelding
Portals
Online portals

Van self-service portalen tot geavanceerde (b2b) e-commerce omgevingen en maatwerkapplicaties. We helpen je om bedrijfsprocessen te automatiseren en je klanten nog beter en efficiënter te bedienen.  

Afbeelding
Apps
(Mobile) Applicaties

Je dienstverlening altijd en overal beschikbaar. Van bedrijfsapplicatie tot mobiele app. 

Afbeelding
Multisite
Multisite Oplossingen

Wij maken het complexe graag simpel. Met een Multisite oplossing maken we het beheren van meerdere websites eenvoudig en overzichtelijk. Allemaal vanuit één plek.

Afbeelding
Drupal
Webdevelopment (Drupal)

Met de juiste mensen en kennis is Drupal het beste open-source platform dat op de markt beschikbaar is. Wij helpen je graag Drupal in te zetten voor je (nieuwe) website, portal of platform. 

Afbeelding
System integration
System Integration

Koppel en integreer de (kern)systemen binnen je organisatie. Middels implementatie van System Integration software maken we je it-landschap efficient en toekomstproof. 

Afbeelding
Consultancy
Consultancy

Wij staan voor eerlijk en deskundig advies! Daardoor ontstaan langlopende en sterke relaties met onze opdrachtgevers. Wij professionaliseren digitale afdelingen, ondersteunen bij digitale transities en voorzien in technisch en specialistisch advies.

Afbeelding
Code
Technology we use
Laravel & Symfony

Wij gebruiken de PHP Frameworks Laravel en Symfony bij de ontwikkeling van verfijnde webapplicaties en API’s. Beiden zijn krachtig, betrouwbaar en schaalbaar.

Frameworks beschikken net als CMS’en over een veelvoud aan gevarieerde ontwikkelmogelijkheden.

Drupal

Wij zetten Drupal in als CMS en content-hub voor een breder landschap aan (web)applicaties. Wij leveren daarmee een flexibel CMS dat content centraal beheert en deze content via API beschikbaar stelt aan apps, websites en andere toepassingen.

Met de juiste mensen en kennis is Drupal het beste open-source platform dat op de markt beschikbaar is. Het modulaire karakter maakt Drupal uitzonderlijk flexibel en de mogelijkheden zijn toereikender dan bij veel andere CMS’en.  Drupal biedt de voordelen van standaarden en gebruikersgemak van een CMS maar dan met de flexibiliteit van maatwerk.

Drupal Commerce

Drupal Commerce wordt ingezet voor het ontwikkelen van e-commerce websites en applicaties in alle soorten en maten.

E-commerce oplossingen worden vaak ontwikkeld vanuit een applicatie-mentaliteit. Hierbij ligt de nadruk op wat je er out-of-the-box en met behulp van standaardfunctionaliteiten mee kunt ontwikkelen. Drupal Commerce is ontwikkeld met een framework-mentaliteit, waarbij de nadruk ligt op mogelijkheden en flexibiliteit. Drupal Commerce doet geen hard-coded aannames over uw bedrijfsmodel, waardoor de oplossing zich schikt naar het bedrijfsproces.

React

React JS is een Javascript-bibliotheek om gebruikersinterfaces mee te bouwen en uitstekend in een headless architectuur toe te passen. Front-ends die data verzamelen uit verschillende bronnen hebben hier baat bij.

PHP

PHP is snel, flexibel, pragmatisch en goed voor meer dan 70 procent van de websites en applicaties op het internet. Het is van groot belang dat de taal zich gecontroleerd ontwikkelt, waardoor de prestaties, de veiligheid en het gebruiksgemak bij iedere versie op een hoger niveau komen te liggen. Onze framework oplossingen Laravel, Symfony en CMS Drupal zijn gebaseerd op de PHP scripting taal. PHP is speciaal voor het web ontwikkeld en is nog steeds de beste oplossing voor de meeste digitale uitdagingen. Ieder vraagstuk wordt door ons modulair en met de nieuwste PHP-versies ontwikkeld om maximale prestatie en veiligheid te kunnen blijven garanderen.

iOS & Android

De digitale informatiebronnen blijven groeien en hiermee ook de vraag naar mobiele apps. Er zijn veel verschillende redenen om een app te ontwikkelen. Iedere behoefte vraagt om een eigen oplossing (native, web of hybride). Wij ontwikkelen alle soorten apps en adviseren in de keuze die past bij de gewenste functionaliteit. Hierbij verkiezen we functionaliteit boven vorm en logica boven uitstraling.

Moderne webtechnieken
Afbeelding
Symfony
Afbeelding
Laravel
Afbeelding
Drupal
Afbeelding
Php
Afbeelding
React
Afbeelding
Javascript
Afbeelding
Flutter
Afbeelding
iOS
ERP integraties

Integraties met ERP systemen

Jarenlange ervaring met het ontsluiten van productdata en klantgegevens uit bekende ERP systemen als Microsoft Dynamics NAV, SAP Business One en Afas Profit, heeft ons het belang van een naadloze integratie tussen bestaande backoffice systemen online platforms leren begrijpen als geen ander. Maak je daarnaast gebruik van andere gespecialiseerde systemen? Dan maken wij moeiteloos een koppeling met jouw CRM, PIM, WMS, voorraad- en andere backoffice systemen. 

Afbeelding
ERP integraties