Back to top

Web & App development

Wij ontwikkelen websites, portals, commerce applicaties en mobiele apps op basis van bewezen technologie en met focus op gebruikersgemak. Wij verkiezen functionaliteit boven vorm en logica boven looks.

Software engineering

Complexe of zeer specifieke vraagstukken laten zich niet altijd invullen door standaardoplossingen. Wij maken de meest complexe vraagstukken slim en simpel en zorgen ervoor dat maatwerk software eenvoudig te begrijpen en logisch in gebruik is.  Wij  blijven op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Wij leveren onder andere:

  • CRM, HR, ERP-integraties;
  • Selfservice applicaties;
  • API’s;
  • Loyalty-, logistiek- en payment applicaties;
  • Device connectors;
  • Etcetera.
Consultancy

Wij staan voor eerlijk en deskundig advies! Daardoor ontstaan langlopende en sterke relaties met onze opdrachtgevers. Wij professionaliseren digitale afdelingen, ondersteunen bij digitale transities en voorzien in technisch en specialistisch advies.

Strategie & Concept

De opdrachtgever weet als geen ander wat de markt nodig heeft. Wij zijn er om de behoeften van onze opdrachtgevers naar digitale functionaliteiten te transformeren binnen een webomgeving. In onze wereld komen marktkennis van de opdrachtgever en onze digitale expertise samen. We zijn trots op de oplossingen die wij in de context van profit, non-profit, retail en industrie hebben gerealiseerd.

Onderhoud & Support

Wij zorgen als technisch partner te allen tijde voor de optimale prestatie van de website of applicatie. Daarvoor voorzien wij in het benodigde onderhoud, het beheer en de beveiliging. Voor supportvragen en technische ondersteuning zijn wij 24/7 bereikbaar via onze servicedesk.

Technology

Framework.

Laravel & Symfony

Wij gebruiken de PHP Frameworks Laravel en Symfony bij de ontwikkeling van verfijnde webapplicaties en API’s. Beiden zijn krachtig, betrouwbaar en schaalbaar.

Frameworks beschikken net als CMS’en over een veelvoud aan gevarieerde ontwikkelmogelijkheden.

CMS.

Drupal

Wij zetten Drupal in als CMS en content-hub voor een breder landschap aan (web)applicaties. Wij leveren daarmee een flexibel CMS dat content centraal beheert en deze content via API beschikbaar stelt aan apps, websites en andere toepassingen.

Met de juiste mensen en kennis is Drupal het beste open-source platform dat op de markt beschikbaar is. Het modulaire karakter maakt Drupal uitzonderlijk flexibel en de mogelijkheden zijn toereikender dan bij veel andere CMS’en.  Drupal biedt de voordelen van standaarden en gebruikersgemak van een CMS maar dan met de flexibiliteit van maatwerk.

Commerce.

Drupal Commerce

Drupal Commerce wordt ingezet voor het ontwikkelen van e-commerce websites en applicaties in alle soorten en maten.

E-commerce oplossingen worden vaak ontwikkeld vanuit een applicatie-mentaliteit. Hierbij ligt de nadruk op wat je er out-of-the-box en met behulp van standaardfunctionaliteiten mee kunt ontwikkelen. Drupal Commerce is ontwikkeld met een framework-mentaliteit, waarbij de nadruk ligt op mogelijkheden en flexibiliteit. Drupal Commerce doet geen hard-coded aannames over uw bedrijfsmodel, waardoor de oplossing zich schikt naar het bedrijfsproces.

Front-end.

React

React JS is een Javascript-bibliotheek om gebruikersinterfaces mee te bouwen en uitstekend in een headless architectuur toe te passen. Front-ends die data verzamelen uit verschillende bronnen hebben hier baat bij, alsook toepassingen waar snelheid en User Experience tot in het kleinste detail worden benut.

Back-end.

PHP

PHP is snel, flexibel, pragmatisch en goed voor meer dan 70 procent van de websites en applicaties op het internet. Het is van groot belang dat de taal zich gecontroleerd ontwikkelt, waardoor de prestaties, de veiligheid en het gebruiksgemak bij iedere versie op een hoger niveau komen te liggen. Onze framework oplossingen Laravel, Symfony en CMS Drupal zijn gebaseerd op de PHP scripting taal.

PHP is speciaal voor het web ontwikkeld en is nog steeds de beste oplossing voor de meeste digitale uitdagingen. Ieder vraagstuk wordt door ons modulair en met de nieuwste PHP-versies ontwikkeld om maximale prestatie en veiligheid te kunnen blijven garanderen.

App.

iOS & Android

De digitale informatiebronnen blijven groeien en hiermee ook de vraag naar mobiele apps. Er zijn veel verschillende redenen om een app te ontwikkelen. Iedere behoefte vraagt om een eigen oplossing (native, web of hybride). Wij ontwikkelen alle soorten apps en adviseren in de keuze die past bij de gewenste functionaliteit. Hierbij verkiezen we functionaliteit boven vorm en logica boven uitstraling.

Follow us