Windenergie een efficiënte vorm van duurzame energieproductie

Multi-site toepassing

RWE voorziet mensen en bedrijven al meer dan 120 jaar van betrouwbare energie – dag en nacht. Voor veel mensen is elektriciteit vanzelfsprekend. Het is er altijd en je haalt het zo uit het stopcontact. En dat klopt ook, omdat energieproducenten zoals RWE daar voor zorgen – met schone, veilige en betaalbare elektriciteit.

Uitdaging

Duurzame initiatieven die ontstaan snel en soms ook onverwacht. Met telkens een nieuw team moeten er snel volwaardige informatieve websites gelanceerd worden, soms in samenwerking met een netwerk van partners. Dit vraagt om een flexibele digitale partner die ondersteuning biedt met behulp van een duidelijke set aan standaardfunctionaliteiten waarmee iedere website kan worden opgebouwd.

Doel

De informatieve websites zijn bestemd voor omwonende, belanghebbende, partners, overheden. Eenieder die informatie wil kunnen raadplegen rondom het initiatief.

Ontzorging is toch wel het belangrijkste binnen deze initiatieven. Een leverancier die de website kent en op alle facetten ondersteuning kan bieden.   

Afbeelding
Windturbines
CMS Drupal

Ben je geïnteresseerd hoe een CMS als drupal modulair kan worden opgebouwd. Modulair wil zeggen met een bibliotheek aan standaardfunctionaliteit zodat een pagina of website snel is opgezet. In moderne taal noemen wij dit ook wel Low Code of zelf No code. Met nagenoeg geen code pagina’s en websites configureren.

Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op. 

Multi-site

Een multi-site toepassing is een type CMS inrichting dat meerdere websites kan bedienen vanuit één centrale (content) bron. Deze vorm stelt content editors in staat om websites te beheren, te ontwerpen en te publiceren vanuit een enkel beheersysteem. Het biedt ook de mogelijkheid om verschillende website thema’s te gebruiken, zodat elke website er uniek uitziet en aan verschillende doelgroepen kan worden aangeboden.

Afbeelding
RWE