Windenergie een efficiënte vorm van duurzame energieproductie

Multi-site toepassing

RWE voorziet mensen en bedrijven al meer dan 120 jaar van betrouwbare energie – dag en nacht. Voor veel mensen is elektriciteit vanzelfsprekend. Het is er altijd en je haalt het zo uit het stopcontact. Dat is mogelijk dankzij energieproducenten zoals RWE, die zorgen voor schone, veilige en betaalbare elektriciteit.

Uitdaging

Duurzame initiatieven ontstaan snel, en soms ook onverwacht. Met telkens een nieuw team moeten er snel volwaardige en informatieve websites gelanceerd worden, soms in samenwerking met een netwerk van partners. Dit vraagt om een flexibele digitale partner die ondersteuning biedt met een duidelijke set aan standaard functionaliteiten waarmee iedere website kan worden opgebouwd.

Doel

De informatieve websites zijn bedoeld voor omwonenden, belanghebbenden, partners en overheden - kortom, voor iedereen die informatie wil verkrijgen over het initiatief.

Binnen deze initiatieven staat ontzorging centraal als het belangrijkste aspect. RWE zocht een leverancier die de website kent en op alle facetten ondersteuning kan bieden.

 

Afbeelding
Windturbines

CMS Drupal

Ben je benieuwd hoe je een CMS, zoals Drupal, op een modulaire manier kunt opbouwen? Modulair betekent hierbij het gebruik van een bibliotheek met standaard functionaliteiten, waardoor het snel mogelijk is om een pagina of website te creëren. Dit wordt ook wel Low Code of No Code genoemd, waarbij pagina's en websites geconfigureerd kunnen worden met minimaal gebruik van code.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact contact met ons op. 

Multi-site

Een multi-site toepassing is een type CMS inrichting dat meerdere websites kan bedienen vanuit één centrale (content) bron. Deze vorm stelt content editors in staat om websites te beheren, te ontwerpen en te publiceren vanuit een enkel beheersysteem. Het biedt ook de mogelijkheid om verschillende website thema’s te gebruiken, zodat elke website er uniek uitziet en aan verschillende doelgroepen kan worden aangeboden.n.

Afbeelding
RWE