Afbeelding
SKVR_1

E-commerce / corporate

een gebruikersvriendelijke website voor alle leeftijden voor SKVR

Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) is het grootste Centrum voor de Kunsten van Nederland. Ze bieden cursussen, workshops en evenementen aan in allerlei kunstdisciplines. Hun missie is om kunst toegankelijk te maken voor alle Rotterdammers, jong en oud. Om hun aanbod laagdrempelig te ontsluiten was een moderne en duidelijke website nodig.
 

Drupal

hoge verwachtingen

 

De lat lag hoog voor de nieuwe website van SKVR. De doelgroep moest zich aangesproken voelen. Met beoogd publiek in alle leeftijdscategorieën is dat al een uitdaging op zich. Daarnaast wilde SKVR inzicht in het gedrag van de bezoekers. Meer inzicht leidt tot een hoger conversiepercentage. Ten slotte moest de website toekomstbestendig zijn. Er is daarom gekozen voor een modulair ontwerp op basis van open source platform Drupal. 
 

Integraties

integraties voor een optimaal resultaat

 

Verschillende externe technologieën zijn geïntegreerd om de best mogelijke beleving te bereiken. Denk daarbij aan Microsoft Dynamics NAV als PIM/ERP, maar ook technologie voor het importeren van producten, order management, klantbeheer en online betalingen. Al die techniek bij elkaar heeft geleid tot een aantrekkelijke en overzichtelijke webshop voor kunstopleidingen waar iedereen terecht kan.    

Afbeelding
SKVR_3

Splash award

Award winning website

 

SKVR heeft met haar website in 2019 een Splash award gewonnen. De Splash awards worden toegekend aan de beste Nederlandse en Vlaamse Drupal projecten.

 

Website Splash Awards

Afbeelding
SKVR_2
Afbeelding
The Creative Network