Digitaal klantportaal om verdere groei mogelijk te maken.
Duramotion is een ‘one-stop-shop’ gespecialiseerd in solar.

Duramotion is een ‘one-stop-shop’ gespecialiseerd in solar.


Dit betekent dat zij ieder component voor elk solar project leveren: van klein materiaal zoals adereindhulzen, mantelbuizen en krimptangen tot bijvoorbeeld (zeer) grote kabelkwadraturen en shelters voor industriële omvormers.

Uitdaging

Duramotion werd geconfronteerd met meerdere uitdagingen. Allereerst wilde ze hun actuele aanbod op een heldere en toegankelijke manier aan klanten presenteren. Ten tweede wilden ze inzicht bieden in actuele voorraad en verzend informatie van lopende orders, om zo de operationele efficiëntie te verbeteren. Tot slot wilde Duramotion een groter marktbereik verkrijgen zonder daar onevenredig met medewerkers voor te hoeven groeien.

 

Oplossing

Een versnelde digitale transformatie bleek noodzakelijk. Om deze uitdaging aan te pakken, hebben we een op maat gemaakt klant- en bestelportaal ontwikkeld. Dit portaal fungeert als de brug tussen klanten en het ERP Exact Online, waardoor alle bestellingen en klantinteracties naadloos kunnen verlopen. Het biedt klanten 24/7 toegang tot het productassortiment, voorraadstanden en het orderverloop en stelt hen in staat om informatie te verkrijgen op elk gewenst moment. Belangrijk is dat dit portaal flexibel is ontworpen, zodat het kan evolueren en meegroeien met toekomstige ontwikkelingen en zakelijke behoeften die Duramotion verwacht in de dynamische Solar markt.

Afbeelding
MockUp Duramotion
B2B bestelportaal

Een B2B (Business-to-Business) bestelportaal is een digitale omgeving waar zakelijke klanten en groothandels met elkaar kunnen communiceren, producten en diensten kunnen bekijken, bestellen en beheren, veelal met functies voor het volgen van bestellingen, het beheren van voorraad en het vereenvoudigen van de inkoopprocessen. Het is ontworpen om de efficiëntie en transparantie in B2B-transacties te verbeteren.